Venice Vacation Hotel, Гостиница★ в Венеция Местре

Via Montello N. 8, Венеция Местре, Италия

Хорошо
12 отзывы
7.0

Информация о Venice Vacation Hotel

În primul rând, aceasta este o mare oportunitate de a vizita Veneția pe buget. Cu hotelul nostru de buget din Veneția Mestre veți plăti unul dintre cele mai mici prețuri din oraș pentru camera dvs. și veți economisi bani pentru a vă bucura probabil de o bună mâncare italiană în jur. În plus, deoarece suntem foarte aproape de gara Mestre, veți putea ajunge la Veneția în doar 10 minute.

Hotelul nu se află departe de centrul Veneției-Mestre și la 8 minute de centrul istoric al Veneției cu autobuzul, unde vă puteți bucura de panoramele magice ale frumosului oraș cunoscut în întreaga lume.

Информация о проживании

КатегорияГостиница★
Заездс 14:00 до 0:00
Выезддо 10:00
Комендантский часНет комендантского часа
Блокировка номера (локаут)Нет локаута
Стойка регистрации

Типы номеров

Hotelul de vacanță din Veneția este dotat cu 3 camere duble / twin, cu wc privat, trei camere triple, 2 camere cvadruple și o cameră mare care poate găzdui 5 persoane.

Расположение и окрестности

Hotelul nu se află departe de centrul Veneției-Mestre și la 8 minute distanță de centrul istoric al Veneției cu autobuzul, unde vă puteți bucura de panoramele magice ale frumosului oraș cunoscut în întreaga lume.

Услуги и удобства

Micul dejun nu este inclus în preț. Cu toate acestea, există un bar / restaurant unde oaspeții pot fi serviți micul dejun la colț cu grădină.
Oaspeții au acces la o sală comună pentru a viziona emisiuni TV.
Personalul de la recepție este disponibil de la 24 de ore pe zi. Check-in se poate face între orele 14:00 și 12:00 (miezul nopții).
Nu există nici o taxă de intrare, astfel încât să vă puteți bucura pe deplin de viața de noapte în jurul sau în apropiere de Veneția.

cервис
доступ к Wi-Fi
белье
Показать больше...
Доступные услуги
Стоянка
Показать больше...

Отзывы

Об этом объекте еще нет отзывов.

Важно знать

Правила проживания с животнымиЗапрещено с домашними животными
Правила проживания с детьмиЗапрещено с детьми
Ограничение по возрасту в частных номерахНет ограничений
Ограничение по возрасту в многоместных номерахНет ограничений
Доступ для инвалидных колясокНе доступен для гостей с инвалидной коляской

Условия и положения

Правила отменыБесплатная отмена бронирования принимается минимум за 24 часа до даты прибытия, в случае поздней отмены или неявки - штраф на сумму первой ночи пребывания.
Принимаемые платежиХостел принимает следующие кредитные карты для оплаты баланса: Visa, Mastercard, Visa Electron, JCB, Aura
НалогиНалоги не включены: venice city tax each persone 2.10 euro excluded
Хорошо
12 отзывы
7.0